13 de des. 2010

Rejoveniment facial

L'aspecte i el to de la nostra cara és avui  dia tan important com cuidar la nostra imatge en general (cabell, forma de vestir, higiene, ...) Si la cara és el mirall de l'ànima, també és mirall de les empremtes que el pas del temps ha anat deixant: taques solars, arrugues, cuperosi, etc. 
Avui, gràcies als avenços tecnològics i científics tenim al nostre absast tot un seguit de tractaments per prevenir i corregir les seqüeles que el pas del temps ha deixat a la nostra pell.
Seguidament et presentem els tractaments que es poden realitzar amb vistes a prevenir l'envelliment cutani i a corregir els estralls que el pas del temps ens hagi pogut ocasionar.

LASER I.P.L.: fotorejoveniment de cara, coll, escot i mans: Uniformitza el to i la qualitat de la pell, augmenta la producció de col·lagen i d'elastina i com a conseqüència, produeix un lleuger efecte lífting sobre la pell.

PÍLING QUÍMIC: amb el pílign químic aconseguim una descamació de les capes superficials de la pell que uniformitzen el to i ens ajuden a preparar la pell per a tractaments posteriors. El píling permet que els cosmètics penetrin millor i,  per tant, podrem aprofitar al màxim les seves qualitats i propietats.

REPLÈ D'ARRUGES I SOLCS: amb materials reversibles o permanens, segons diagnòstic previ de la pell i les arrugues.

CIRURGIA FACIAL: correcció de parpelles, bosses i lífting. 

RADIOFREQÜÈNCIA: que augmenta la tensió i la densitat de la pell.

HIDRATACIÓ: manté l'elasticitat i l'aspecte de la pell, és molt important en tots els tractaments de rejoveniment.

BÓTOX: d'ús tòpic o injectat, corregeix les arrugues d'expressió.